GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

maandag 7 april 2014

Exclusieve jurkjes van Mischka Aoki

Mischka Aoki her royal highness jurk



Bij GoodGirlsCompany hebben we een neusje voor mooie kinderkleding.  In de afgelopen jaren besteedden wij aan verschillende kledingmerken aandacht. Kleding die tot dan toe  vaak niet eens in Nederland verkrijgbaar was. Mischka Aoki is ook zo’n kledingmerk.

In november 2009 schreven wij hier als eerste over. Oprichtster Winnie vond dat er weinig kleding was die haar dochter het gevoel gaf een ster te zijn. Zo was Mischka Aoki geboren. Een luxueus kledingmerk voor de mini-fashionista. De eerste collectie zag er veelbelovend en in 2009 voorspelden wij al een mooie toekomst voor Mischka Aoki.



Vier jaar later blijkt Mischka Aoki de hoge verwachtingen helemaal waar te maken. Luxe winkels als Harrods en Bergdorf Goodman hebben het in hun rekken hangen. Celebrity mama’s zoals Kourtney Kardashian kleden er hun dochters graag in. Bovendien mag Mischka Aoki haar collectie tonen op fashionshows zoals in London en New York. Ook is de collectie niet alleen meer voor baby’s en peuters maar ook voor grotere meisjes.



De feestjurken zijn adembenemend mooi. Niet geschikt gewone dagen, maar wel voor een speciale gelegenheid zoals bruidsmeisje op een trouwerij. Pas op bruid, met een bruidsmeisje in Mischka Aoki heb je een kleine concurrent...


Volg GoodGirlsCompany op Twitter: @goodgirlsco of word lid van onze Facebook http://www.facebook.com/pages/GoodGirlsCompany/161465053888718

Labels: , ,

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: Exclusieve jurkjes van Mischka Aoki

This page has moved to a new address.

Exclusieve jurkjes van Mischka Aoki