GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

donderdag 25 februari 2010

Rocker baby Inc

Rocker Baby Inc werd in 2008 door Russel en Matilda opgericht. Zwanger van haar derde zoon wist Matilda dat ze alles op het gebied van kinderkleding wel gezien had en daar niet al te veel meer van hoefde te verwachten. Het was tijd voor verandering én om dat te gaan doen wat ze het liefst deed; kleding ontwerpen.

Trots op trouw blijven aan originaliteit
Zo werd Rocker Baby Inc geboren, een klein naar levendig bedrijfje vol eigentijdse kinderkleding. Ook al maakte Rocker Baby Inc in de afgelopen jaren een sterke groei door Matilda doet het werk nog steeds zelf. Samen met het man. Echt teamwerk dus en daar mogen ze trots op zijn. Trots op alles wat ze samen in zo’n korte tijd bereikt hebben. Zelf blijven ze er erg nuchter onder. “We zijn trots op dat we trouw kunnen blijven aan originaliteit in onze ontwerpen en we danken dit aan moeders die niet bang zijn om hun gevoel voor mode te tonen en tegelijkertijd de best mogelijke kwaliteit voor hun kinderen willen.”

Ontkracht 'handmade is poorly made’
Rocker Baby Inc probeert het gezegde ‘handmade is poorly made’ te ontkrachten. Met tijd aandacht en alle neuzen dezelfde kant op levert Rocker Baby Inc unieke ontwerpen en prachtige handgemaakte kledingstukken. Dat kost tijd, bloed, zweet en tranen maar het vraagt ook om een leven dat alles behalve alledaags is. Gelukkig houden Matilda en Russel van hun leven. Het mag dan misschien druk en stressig zijn, maar het is van hen. En met 3 gezonde jongens voelen ze zich meer dan gezegend.

Oordeel
De kleding van Rocker baby Inc is inderdaad niet alledaags. Natuurlijk is GoodGirlsCompany weg van de  uitgebreide collectie jurkjes met een strik. Strikken en polkadots doen het altijd bijzonder goed bij Princess bovendien staat het haar leuk. Maar ook de prachtige tops en en mooie broeken kunnen onze goedkeuring wegdragen. Adembenemend mooi en ontzettend origineel. We willen afsluiten met de little black Audrey skirt. Een homage aan de persoon die de Little black dress introduceerde: Audrey Hepburn.

Volg Rocker Baby Inc op hun blog.

Labels: ,

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

Links naar dit bericht:

Een link maken

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: Rocker baby Inc

This page has moved to a new address.

Rocker baby Inc