GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

donderdag 20 januari 2011

One2Turn exclusief verkrijgbaar bij Musjes.com

Nieuw bij Musjes.com is de gestreepte collectie van One2Turn (Storkens) uit Denemarken. Jurkjes, jumpsuits, longsleeves en broekjes in allerlei vrolijke kleuren met als belangrijke overeenkomst: streepjes, streepjes, en nog eens streepjes. De kleding is aan twee zijden te dragen, hierdoor is het een ideaal geboortepakje, snel om te draaien bij vlekjes en heeft het een speelse uitstraling met omgeslagen mouwen.

Geboortepakje voor jongen én meisje
De jumpsuit in kleurencombinatie zwart gestreept en paars gestreept met rode bies is een handig geboortepakje als het geslacht nog onbekend is. Geen neutraal wit eerste pakje meer, maar uitpakken met kleur en toch maar één geboortepakje nodig. Het is hierdoor natuurlijk ook zeer geschikt om cadeau te doen al voor of direct na de bevalling. Door de dubbele weving is de kleding erg zacht en comfortabel voor pasgeboren baby’s. De kleertjes zijn getest volgens Oeko-Tex Standaard 100 en zijn hierdoor veilig voor de jonge wereldburgers, ze bevatten gegarandeerd geen schadelijke stoffen.

Praktisch en voordelig
Veel ouders willen dat hun kind er altijd verzorgd uitziet. De praktijk is natuurlijk wel anders, kinderen kliederen en morsen geregeld. Bij de kleding van One2Turn is dat geen probleem, het is een kwestie van het pakje binnenstebuiten draaien en de kleding ziet er weer keurig uit. De kleertjes gaan ook extra lang mee, koop gerust een maatje groter dan gewend. Sla de mouwtjes eerst nog even om, de binnenkant geeft een leuk contrast met de buitenkant. De collectie is hierdoor bovendien tweemaal zo lang draagbaar. De kast ligt dankzij One2Turn ook wat minder vol, terwijl er toch elke keer gekozen kan worden tussen de binnen- of de buitenzijde. Wordt het blauw vandaag? Of toch maar groen? De keuze is aan jou!

One2Turn is exclusief verkrijgbaar bij Musjes.com in maat 50 t/m 92.


Volg GoodGirlsCompany op Twitter: @goodgirlsco Of wordt lid van onze Hyve: http://www.goodgirlscompany.hyves.nl/

Labels: , , , ,

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: One2Turn exclusief verkrijgbaar bij Musjes.com

This page has moved to a new address.

One2Turn exclusief verkrijgbaar bij Musjes.com