GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

vrijdag 21 januari 2011

Win je aankoopbedrag terug bij MumsMarket!

mumsmarket 180x150Dacht jij vorige week ook dat de lente begonnen was? Wat viel dan deze week tegen, niet? Aan het begin van de week was het zo donker en regenachtig. Inmiddels vriest het weer en volgens meteorologen moet de koudste periode nog komen! Gelukkig heeft MumsMarket leuke hoodies van Smafolk. Met deze fleece mutsjes blijft je kleintje lekker warm achterop de fiets of tijdens een wandeling.


De hoodie is echt lekker warm. Doordat er een colletje aan zit, blijft ook de nek van je kleintje lekker warm. Smafolk is een Deens merk dat bekend staat om de hippe prints en goede kwaliteit. Daarnaast voldoet een groot deel van de collectie aan de Oekotex 100 standaard en is getest op schadelijke stoffen. De Smafolk hoodie wordt geleverd in de kleuren rood en oranje, kost € 25,95 en wordt gratis verzonden.


Wat is MumsMarket?
MumsMarket verkoopt kinderkleding voor het goede doel. Als je kinderkleding gaat de totale winst volledig naar een goed doel. Een doel dat zich inzet voor het welzijn van  kinderen. Klanten kunnen zelf kiezen wel doel ze willen steunen. Het rijtje met doelen biedt voldoende keuze. Zo staan Choice for Children, Stichting Mari Posa Peru, Orange Babies, Jantje Beton, War Child en  Clinic Clowns op het lijstje met goede doelen waar je uit kan kiezen.

Hoe is MumsMarket ontstaan?
Oprichtster Liza Hollingworth kwam op het idee na het zien van de film Hotel Rwanda. Ze besefte dat een veilig wereld niet vanzelfsprekend is voor elk kind. Iedere ouder wil het beste voor zijn kind. De beste kinderkleding, het beste speelgoed, de beste school en ga zo maar door. Je wenst je kind een fijne jeugd waarin het niets tekort komt. Er zijn veel kinderen op de wereld die ook een leuke jeugd verdienen, maar die niet hebben. Kinderen zijn ziek, zijn wees, leven in armoede of in oorlogsgebieden. Er zijn genoeg situaties waarin kinderen niet krijgen wat ze verdienen.

Na het zien van de films had Liza het gevoel dat ze daar iets aan doen moest. O ontstond het idee voor MumsMarket. MumsMarket.nl haar mijn manier om mensen daar bewust van te maken en te motiveren een bijdrage te leveren aan kinderwelzijn over de hele wereld. Via MumsMarket kan dat op een leuke, makkelijke en snelle manier. Je kunt bij MumsMarket shoppen voor leuke kinderkleding en speelgoed voor je eigen kroost en tegelijkertijd ook nog iets goed doen. Dat is dubbel fijn!


Kleding niet meer weggooien
Naast kinderwelzijn maakt MumsMarket zich ook hard voor duurzaamheid. Veel  kinderkleding en speelgoed dat van een seizoen ‘over’ is wordt vaak vernietigd. Mooie, dure, nieuwe kinderkleding en speelgoed die fabrikanten en winkels niet meer kunnen verkopen liggen dan nutteloos als vooraad in het magazjn en worden na een tijd vernietigd.

MumsMarket benadert fabrikanten, speelgoedmerken en (web) winkels en enthousiasmeer hen ‘oude’ collecties aan MumsMarket te doneren.

Win je aankoopbedrag terug!
Samen met GoodGirlsCompany heeft MumsMarket nu een leuke actie. Vermeld bij je bestelling de naam Goodgirlscompany  en maak kans om je aankoopbedrag terug te ontvangen. De gift aan het goede doel van jouw keuze blijft dan wel gewoon staan. Als jij ook zo'n hippe muts van Smafolk wil t hebben moet je zeker even gaan kijken. Daarnaast heeft MumsMarket ook leuke ander emerken zoals Sprout Kingdom , Madre Perla en 4Funky Flavours.

Volg GoodGirlsCompany op Twitter: @goodgirlsco Of wordt lid van onze Hyve: http://www.goodgirlscompany.hyves.nl/

Labels: , , ,

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

Links naar dit bericht:

Een link maken

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: Win je aankoopbedrag terug bij MumsMarket!

This page has moved to a new address.

Win je aankoopbedrag terug bij MumsMarket!