GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

woensdag 2 februari 2011

Doe mee aan de Knotsknetter weggeefactie!

Dacht je alles op het gebied van baby- en kinderkleding wel gezien te hebben?  Dan heb je nog nooit een bezoekje aan Knotsknetter gebracht. Deze hippe webwinkel mixt en matcht  retro, Scandinavisch design en hergebruikte kinderkleding tot unieke collectie kledingstukken. Net zo uniek als jouw kindje.


Prachtige unieke kledingstukken
Knotsknetter zag het levenslicht in 2006. Eigenaresse Adri van de Tang begon toen met het ontwerpen en maken van baby- en kinderkleding uit gerecyclede materialen.  Deze werden meestal gemaakt van  de originele retrostoffen uit de jaren ‘60 en ’70 van de vorige eeuw. Adri heeft een duidelijke voorkeur voor de kinderstoffen. Met een uitgesproken kledingsmaak en goed oog voor details en stijl vult zij elk seizoen Knotsknetter aan met prachtige unieke kledingstukken. Trendy T-shirts, jurkjes en  retro hippe rokjes. Allen gedragen zijn het al prachtige pareltjes, maar bij elkaar gedragen worden het  echte pronkstukken!

Met een voorliefde voor retro  ben je vast ook niet verbaasd hippe merken als DUNS, Plastisock, Liandlo en Smäfolk bij Knotsknetter aan te treffen. Het voordeel van deze Scandinavische merken is dat ze gebruik maken van biologisch geteelde katoen. Dat is beter voor je kindjes en ook veel beter voor het milieu! Daarnaast zorgen deze merken er voor dat ze hun collecties onder goede menselijke omstandigheden geproduceerd worden.

Retromerken van eigen bodem
Geef je meer de voorkeur aan retromerken van eigen bodem? Dan mag je Sprout Kingdom en 4Funky Flavours zeker niet links laten liggen. Laatstgenoemde merk heeft een aantal superleuke jurkjes waar jij en je dochter helemaal verliefd op zullen worden. Zoals de Gimme Some More en Long Tall Sally.  Deze eigenwijze namen vind je ook terug bij de rokjes waarbij Fly, Robin Fly en I ain' t Jivin', I'm Jammin' wat ons betreft toch wel de leukste namen hebben.

Bij Knotsknetter komt saai niet voor. En rust, reinheid en regelmaat zijn ook ver te zoeken bij het ontzettend leuke Belgische merk Retro-Rock-and- Robots. Deze kledingstukken van dit merk worden met de hand gezeefdrukt. Wat superleuke rompers en T-shirtsje oplevert.

Zacht velours en net nieuw binnen
Net nieuw binnen is het Duitse merk Tragwerk. Superfijne basiscs gemaakt van zacht velours en badstof. Knotsknetter heeft nu crawlers, jumpsuits en jurkjes. Broekjes, vestjes en truitjes volgen komend seizoen. De hele collectie draagt het oekotex100 label, dus de kleding is vrij van schadelijke stoffen en deze zijn tijdens de productie ook niet gebruikt.

Win een Knotsknetter kledingstuk!

Zelfs Zonder dat je een reden hebt, is Knotsknetter al een bezoekje waard. Speciaal voor de lezers van GoodGirlsCompany stelt Knotsknetter gratis een prijs beschikbaar. En wat voor een prijs! Je mag  kiezen uit een T-shirt van Retro-Rock-and- Robots, 4Funky Flavours of een mouwloze crawler van Tragwerk.

De winnaar mag zelf kiezen van welk merk hij/zij een kledingstuk wil hebben. Wil jij kans maken op deze fantastische prijs? Doe dan mee! Lees aandachtig de onderstaande instructies door:
  1. Meld je onderaan de Knotsknetter website aan voor de nieuwsbrief. Uit de inschrijvingen zal Adri een winnaar kiezen die dit leuke kledingstuk gratis thuisgestuurd krijgt.
  2. Via een Hyves e-mailbericht laat je mij weten naar welk  merk je voorkeur uitgaat. Ook vermeld je hierin je naam en adresgegevens. Ik geef dit aan Adri door zodat zij aan het eind van de actie het gekozen kledingstuk naar de winnaar kan verzenden. Deelname aan deze actie is uitgesloten wanneer je geen lid bent van de GoodGirlsCompany Hyves. Nog geen lid? Meld je dan nu aan voor de GoodGirlsCompany Hyve
Deze actie is geldig 2 t/m maart 2011

Vind jij Knotsknetter ook leuk? Bezoek dan de Facebook pagina!

Volg GoodGirlsCompany op Twitter: @goodgirlsco Of wordt lid van onze Hyve: www.goodgirlscompany.hyves.nl

Labels: , ,

1 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

Links naar deze post:

Een link maken

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: Doe mee aan de Knotsknetter weggeefactie!

This page has moved to a new address.

Doe mee aan de Knotsknetter weggeefactie!