GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

dinsdag 25 januari 2011

Droomjurk heeft super leuke Carnavalskleding!

Carnaval is dit jaar van 6 tot en met 8 maart. Dus je hebt nog krap 7 weken om je ideale outfit te vinden voor je kleine meid. Wil ze dit jaar als een prinses of gewoon verkleed als haar grote heldin? Wat het ook wordt, Droomjurk heeft een outfit voor ieder meisje!

Droomjurk voor elk meisje
Droomjurk gelooft dat ieder meisje mooi en uniek is. En wil die schoonheid onderstrepen met een passende outfit voor elk meisje. En met elk meisje word dan ook elk meisje bedoelt. Zo hebben ze outfits voor de allerkleinsten in de leeftijd van 0-2 jaar. En wil je dochtertje deze Carnaval niet verkleed als prinses of in de kleur roze? Dan gaat ze toch gewoon als een diertje? Ze kan onder andere kiezen uit een Lieveheersbeestje of een bij?

Droomjurk heeft prachtigste prinsessenjurken. En niet alleen in de kleuren roze. Op de site kun je aangeven welke kleur het artikel moet hebben. Daarnaast hebben ze de perfecte spulletjes om van je dochter een prima ballerina te maken. Geweldige tutu’s, beeldige balletschoenen en andere balletaccesoires.

Krijg 10% korting
Wil jij ook 10% korting op zo’n mooie carnavalsoutfit van Droomjurk? Dat kan! Wanneer je de actiecode Goodgirl invult  bij het uitchecken, ontvang je 10% korting op je bestelling. Deze actiecode is geldig tot en met 15 maart.


Volg GoodGirlsCompany op Twitter: @goodgirlsco Of wordt lid van onze Hyve: www.goodgirlscompany.hyves.nl

Labels: , , , ,

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

Links naar deze post:

Een link maken

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: Droomjurk heeft super leuke Carnavalskleding!

This page has moved to a new address.

Droomjurk heeft super leuke Carnavalskleding!