GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

maandag 24 januari 2011

Negen Maanden Beurs 2011


De Negen Maanden Beurs vind weer plaats. Dit jaar mag je de data 16 tot en met 20 februari 2011 in je agenda noteren.  De Negen Maanden Beurs is het leukste en grootste evenement over zwangerschap & baby’s. Daarnaast is het de perfecte plek voor jonge en aanstaande ouders om inspiratie op te doen.Wat is er te doen?
De Negen Maanden Beurs belooft dit jaar weer een waar spektakel te worden. Zoals elk jaar zijn er weer spetterende modeshows en  trendy zwangerschaps- en babykleding. Dit jaar kun je voor al je vragen terecht bij deskundigen. En er zijn natuurlijk waanzinnige beursaanbiedingen. Zo moet je echt de Dikie Dik beurstas scoren!

 De beursvloer is dit jaar opgedeeld in verschillende paviljoenen. De Baby Kamer inspiratie Zone en het Babyplaats webshop Paviljoen zijn hier bijvoorbeeld twee voorbeelden van. Ook kunnen ouders op de Negen Maanden Beurs terecht voor gratis styling advies. Deze wordt verzorgd door Villa Donderbel op het StylingPlein in hal 11 (standnummer 11.314).
Nieuw dit jaar is het Baby shopping Plaza. Hier kunnen ouders in leuke marktkraamje gezellig winkelen. Van babykleding en accessoires tot hippe zonnekapjes voor autodraagstoeltjes en kleine cadeautjes.

Win een babyleven lang gratis Pampers
Op de Negen Maanden Beurs is veel te doen en te beleven. Wil jij er dit jaar ook bij zijn? Koop dan vandaag nog je kaarten. De entreeprijs aan de kassa bedraagt € 18,- per kaartje. Maar als hier klikt betaal je maar € 14,-! Bovendien maak je automatisch kans op een babyleven lang gratis Pampers!

Volg GoodGirlsCompany op Twitter: @goodgirlsco Of wordt lid van onze Hyve: www.goodgirlscompany.hyves.nl

Labels: , , ,

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

Links naar deze post:

Een link maken

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: Negen Maanden Beurs 2011

This page has moved to a new address.

Negen Maanden Beurs 2011