GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

vrijdag 28 januari 2011

Eden’s Bouquet voor romantische meisjeskleding

Ergens tegen de voet van Mount St. Helens woont Jennifer Stenersen, eigenaresse Van Eden's Bouqet.  Deze moeder van 9 kinderen heeft maar een missie: klein blijven en zich te concentreren op het maken van prachtige kleding met nog mooiere details.


Edens Bouquet is een echt familiebedrijf en iedereen helt dan ook mee. Van grootvader tot de jongsten. De baby’s hoeven alleen maar te inspireren. Het mooie is, dat ze dat ook doen. En bovendien nog gratis ook. Elk kledingstuk van Eden’s Bouquet is een juweeltje op zichzelf. De kleding is tijdloos en Eden’s Bouquet kiest er bewust voor om de kledingstukken ‘seizoenloos’ te maken. Wat wil zeggen dat je ze elk seizoen dragen kan. Met een vestje erover  een maillot en stel laarzen eronder kun je een jurkje die je dochter van het zomer droeg ook ’s winters dragen.

Eden’s Bouquet kiest voor kleding in zachte tinten en aardetinten. Het ontwerp voor de kledingstukken is vaak gebaseerd op vintage kleding. En de luxueuze stoffen en mooie afwerking maken Eden’s Bouquet geschikt voor   een sprookje met een happy end. Jennifer liet weten dat ze de kleding naar elke plek op de wereld verzenden dus ook naar Nederland. Volg GoodGirlsCompany op Twitter: @goodgirlsco Of wordt lid van onze Hyve: www.goodgirlscompany.hyves.nl

Labels: ,

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

Links naar dit bericht:

Een link maken

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: Eden’s Bouquet voor romantische meisjeskleding

This page has moved to a new address.

Eden’s Bouquet voor romantische meisjeskleding