GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

maandag 14 februari 2011

Jane Reiseger's muurschilderingen

Jane Reiseger is een tekenaar die prachtige muurschilderingen ontwerpt voor kinderkamers. We kwamen haar website per toeval tegen, maar werden meteen verliefd op de mooie illustratie en foto’s van kinderkamers die ze opgeknapt had. En wij vinden: zoiets moois moet je niet voor jezelf alleen houden.
Kinderkamers kun je op veel verschillende manieren decoreren. Zo heb je de fantastische behangbomen van Inke Heiland. Deze behangbomen bestaan uit een boomstam en een groot aantal individueel te bevestigen bladeren. De silhouetten worden van originele vintage en designerbehang gemaakt en met de hand gesneden in hun eigen atelier. Maar je kunt natuurlijk ook gebruik maken van de prachtige decoratieve stickers van Love Mae. Met deze textiele muurstickers tover je de kinderkamer in een handomdraai om. Love Mae komt net zoals Jane Reiseger uit Australië.

Jane Reiseger maakt mooie eenvoudige ontwerpen die heel herkenbaar zijn voor kinderen. Of het nu een olifant, of walvis is haar illustraties maken van elke kinderkamer iets moois.

Volg GoodGirlsCompany op Twitter: @goodgirlsco Of wordt lid van onze Hyve: http://www.goodgirlscompany.hyves.nl/

Labels: , , ,

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

Links naar dit bericht:

Een link maken

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: Jane Reiseger's muurschilderingen

This page has moved to a new address.

Jane Reiseger's muurschilderingen