GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

vrijdag 11 februari 2011

Win een kortingsbon voor Juulswinkeltje

Juuls winkeltje is een heerlijke webshop in allerhande hippe handgemaakte kinderaccessoires. Eigenaresse Julia Veenstra is docent beelden vorming. Creativiteit zat haar dus in het bloed. Alleen ze was nooit met stoffen bezig. Tot… ze op een dag een winkel binnenliep met de prachtigste stoffen. Ze was verkocht.
Julia’s creativiteit in combinatie met haar opgroeiende dochter leidde tot het ontwerpen en maken van accessoires voor kinderen. Zo kan ze altijd alles precies op maat en naar wens maken. Het enthousiasme van haar omgeving over de producten, gaf haar de motivatie een winkeltje te beginnen. Op juuls winkeltje vind je dan ook een bonte verzameling handgemaakte decoratieve accessoires van hoogwaardige kwaliteit. Het assortiment breidt zich steeds uit en het loont dan ook regelmatig een kijkje op de winkel te nemen.

Unieke handgemaakte accessoires
Alle producten worden in een beperkte oplage gemaakt. Van sommige producten is zelfs maar één uniek exemplaar. En doordat alle producten handgemaakt zijn en daardoor onderling kunnen variëren zijn ze natuurlijk allemaal een beetje uniek. Soms komt Julia een product tegen die ze niet zelf maakt, maar die uitstekend in haar winkelassortiment past.

Maar het overgrote deel van de collectie is van de hand van Julia zelf. Sinds september 2010 hebben de meeste handgemaakte producten van Juuls Winkeltje ook een eigen label met daarop Juuls Design. Zo zijn de producten herkenbaar voor iedereen.

Ontvang 20% korting
Speciaal voor TrotseMoeders.nl stelt Juuls Winkeltje drie kortingsbonnen beschikbaar. Met deze bonnen krijg je 20% korting op het assortiment van Juuls winkeltje. Daarnaast zit er een leuke gratis bedel bij! Om kan te maken op deze prijs, beantwoord dan in DIT ANTWOORDFORMULIER de volgende vraag: hoeveel hartjes zie je in het logo van Juuls Winkeltje? Het antwoord kan je vinden op de website van Juuls Winkeltje. Meedoen kan t/m 27 februari 2011.
Volg GoodGirlsCompany op Twitter: @goodgirlsco Of wordt lid van onze Hyve: http://www.goodgirlscompany.hyves.nl/

Labels: , ,

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

Links naar deze post:

Een link maken

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: Win een kortingsbon voor Juulswinkeltje

This page has moved to a new address.

Win een kortingsbon voor Juulswinkeltje