GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

vrijdag 18 februari 2011

Toby Tiger nieuw bij Hip & Eco

Hip & Eco verkoopt als enige in Nederland de nieuwe voorjaarscollectie kinderkleding van Toby Tiger. De webwinkel neemt hiermee het stokje over van Unitnl, die vorig jaar dit Engelse merk verkocht. Terwijl de eerste zonnestralen proberen door de wolken heen te breken, haalt Hip & Eco de lente alvast naar Nederland met deze vrolijke jurkjes en jumpsuits van Toby Tiger.
Vrolijke olifantjes en bloemen
Toby Tiger bestaat uit eenvoudige, comfortabele en stijlvolle ontwerpen tegen redelijke prijzen. Hip genoeg om zich te onderscheiden van de massa, maar wel betaalbaar en draagbaar voor elke dag. De stijl van Toby Tiger is in deze voorjaarscollectie zeer herkenbaar, de strepen, olifantjes en bloemen, ze zijn er allemaal.

Hip én eco
De kleurrijke kleding voor baby’s en kinderen tot 6 jaar is gemaakt van 100% biologisch katoen, geverfd met milieuvriendelijke verf en fairtrade geproduceerd. Het merk sluit hiermee uitstekend aan bij de filosofie van Hip & Eco waar alle merken aan strenge eco-eisen moeten voldoen. Hip & Eco verkoopt naast kleding ook speelgoed, accessoires en kraamcadeaus.

Bekijk Toby Tiger exclusief op: http://www.hipeneco.com/

 Volg GoodGirlsCompany op Twitter: @goodgirlsco Of wordt lid van onze Hyve: http://www.goodgirlscompany.hyves.nl/

Labels: , ,

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: Toby Tiger nieuw bij Hip & Eco

This page has moved to a new address.

Toby Tiger nieuw bij Hip & Eco