GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

zaterdag 19 februari 2011

Warm Sugar

Warm Sugar ‘Where life is sweet’staat er bovenaan de pagina. Dat klopt helemaal. Warm Sugar maakt prachtige stoffen poppen. Je zou kunnen zeggen lappenpoppen, maar –nou je het zou wel aan mij liggen- dat doet geen recht aan deze prachtige mooie poppetjes.
Neem nu bijvoorbeeld de Livia pop. Deze kun je in verschillende versies in de webwinkel kopen. De een is nog mooier dan de ander! Voor de echte modemeisjes is er Echo. Dit wereldwijze poppetje draagt een kek outfitje gecombineerd met een feestelijke sjaal. Naast Poppen verkoopt Warm Sugar ook enkele accessoires. Met en paar berenoortjes op hun hoofd, worden de poppen nog schattiger.

Lappenpoppen zijn voor eeuwig
Mijn beide dochters hebben allebei een baby Born pop, maar deze poppen halen het niet bij hun stoffenpoppen. Poppetjes die ze vaak al vanaf het eerste moment hebben en inmiddels helemaal af geknuffeld en een beetje verkleurd zijn. Maar hoe ze er ook uitzien afscheid nemen kunnen beide meiden niet. En stiekem vind ik het wel wat hebben. Ik hoop dat ze altijd een zwak voor stoffen poppen zullen houden. En dit hopelijk weer kunnen doorgeven aan hun kinderen. Fijn om te zien dat webwinkels als Warm Sugar de stoffen pop in ere houden en tijdloos maken voor de generatie na ons.


Volg GoodGirlsCompany op Twitter: @goodgirlsco Of wordt lid van onze Hyve: http://www.goodgirlscompany.hyves.nl/

Labels: , , , ,

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

Links naar deze post:

Een link maken

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: Warm Sugar

This page has moved to a new address.

Warm Sugar