GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

dinsdag 1 maart 2011

Oishi-M nu exclusief bij Jeej.nl

Webwinkel Jeej haalt de spijkerbroeken van het Australische Oishi-M naar Nederland: een comfortabele en hippe collectie met een vleugje retro, voor baby’s en peuters van 0 tot 3 jaar.


Hip en vrij bewegen
Oishi-M spijkerbroeken zijn gemaakt van een soepele jeansstof en er is ruimte gelaten voor luierbilletjes. Zo houdt het kind zijn bewegingsvrijheid. Alle broeken zijn extra lang en geschikt gemaakt om eerst een tijdje om te slaan, zo gaat de broek twee maten mee. Een elastische band rond de taille zorgt ervoor dat de broek ook daar goed aansluit en de rug goed warm blijft.

De broekjes zijn niet alleen comfortabel, maar ook super hip:  bij elk model is de spijkerstof afgewisseld met een retrolap op de billen en/of pijpen, in vrolijke gestreepte of gebloemde dessins. Aansprekende namen als Wishflower jeans en Burnt Blossom maken het plaatje compleet. Naast de lange jeans en stoere zomershorts is er voor meisjes de Yummi Pup: een vrolijk retrorokje met binnenbroekje. Tevens brengt Jeej.nl de retro-shirts van Oishi-M op de markt, met deze shirts en mouwloze vesten met capuchon komen kindjes altijd verrassend voor de dag.

Exclusief uit Amerika en Australië
Jeej voert hippe en exclusieve baby- en kinderkleding, voor kinderen van 0 tot 8 jaar. De merken – waaronder ook Glug Baby, Oobi Baby en Tea Collection - komen uit Amerika en Australië en worden in Nederland vrijwel allemaal exclusief door Jeej verkocht. Service staat voorop voor Jeej. Niet goed is geld terug en klanten betalen geen verzendkosten.

Benieuwd naar de complete collectie? Kijk dan snel op www.jeej.nl


Volg GoodGirlsCompany op Twitter: @goodgirlsco Of wordt lid van onze Hyve: www.goodgirlscompany.hyves.nl

Labels: , , ,

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

Links naar dit bericht:

Een link maken

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: Oishi-M nu exclusief bij Jeej.nl

This page has moved to a new address.

Oishi-M nu exclusief bij Jeej.nl