GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

woensdag 23 februari 2011

Met Belly Bandit is je zwangerschapsbuikje zo weg

Daar ligt je baby dan in haar wiegje. Ze blaakt van gezondheid. Hoewel de nachten misschien anders zijn, dan dat je gewend bent, ben apetrots op je wereldwondertje. Alleen dat post zwangerschapsbuikje ben je wat minder blij mee. Hoe krijg je die nu weg? Voor alle moeders die na hun bevalling graag van hun zwangerschapsbuikje af willen is er de Belly Bandit.

Wat is een Belly Bandit?
Belly Bandit is een band waarmee je je buik na je bevalling kunt inbinden die die druk op je buik uitoefent. Doordat de buik verbonden is met een strakke Belly Bandit, zorgt het ervoor dat de moeder een rechte houding aanneemt. Hierdoor traint de moeder de spieren in de buik, rug en benen waardoor ze zo weer haar oude figuur terug heeft.

Voordelen van de Belly Bandit
De Belly Bandit kan gedragen worden door iedere moeder die herstellende is van een bevalling. Van zowel een natuurlijke bevalling, als via een keizersnede. Bovendien is het voordeel ervan dat je hem al 3 dagen na je bevalling dragen mag. Ideaal want vaak heb je dan nog geen zin om naar de sportschool te gaan en lijnen en borstvoeding geven gaat nu ook niet bepaald goed samen. Toch is de Belly Bandit geen vervainmg van een dieet of training. Jonge moeders moeten zich bewust moeten worden van hun ┬┤nieuwe┬┤ figuur. Daarom is het zeer belangrijk dat ze goed letten op de juiste, gezonde voeding en voldoende beweging. Gezonde voeding, voldoende beweging en de Belly Bandit zorgen er samen voor dat zij snel weer uw oude figuur terug hebben.

De verschillende Belly Bandits
Het na de bevalling inbinden van de buik werd enkele jaren geleden ook nog gewoon in Nederland gedaan. Onze (over) grootmoeders  kunnen het zich misschien nog wel herinneren. Enkele weken na de bevalling droegen kersverse moeders katoenen sluitlaken om de buikspieren te ondersteunen en te helpen in de oude positie terug te komen. Wat dat betreft is er dus niks nieuws onder de zon, alleen is de Belly Bandit een stuk hipper en trendy dan het sluitlaken van weleer. Je hebt er verschillende varianten van waardoor deze must have voor jonge moeders altijd wel bij je past.

Neem nu bijvoorbeeld de Bamboo Belly Bandit. Deze eco-vriendelijke Belly Bandit is heel geschikt voor de milieubewuste moeder. De Belly Bandit Bamboo is namelijk heerlijk zacht en goed voor het milieu.  Bamboe is drie keer duurzamer dan katoen.  Het is een  duurzaam gewas dat geen pesticiden, fungiciden, herbiciden of extra water nodig heeft. Daarnaast heeft bamboe is een van de zachtste vezels daardoor is de bamboestof erg zacht en voelt het heel natuurlijk om te dragen.
Voor de modebewuste moeder is er de Belly Bandit Couture. Deze luxe band is volledig met een zachte stof bedekt. De band heeft een stevige buitenkant en verschillende prints aan de binnenkant die jezelf kunt uitkiezen.
Houd je van luxe? Dan kies je de Belly Bandit Limited Edition. Deze werd samen met Khourtney Khardasian ontworpen. Ze wilde er een ontwerpen waardoor ze zich sexy en vrouwelijk zou voelen na de zwangerschap. Met de mooie print aan de buitenkant en de zachte binnenkant, voelt deze Belly Bandit Limited Edition heel comfortabel tegen je huid. En voor moeders die van gewoon houden, is er natuurlijk altijd de Belly Bandit Original.


Je bestelt je Belly Bandit hier (Bovenaan de pagina kun je de taal aanpassen naar Nederlands)
 Volg GoodGirlsCompany op Twitter: @goodgirlsco Of wordt lid van onze Hyve: www.goodgirlscompany.hyves.nl

Labels: , ,

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

Links naar deze post:

Een link maken

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: Met Belly Bandit is je zwangerschapsbuikje zo weg

This page has moved to a new address.

Met Belly Bandit is je zwangerschapsbuikje zo weg