GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

zaterdag 26 februari 2011

Win-actie Indygo Artwear zomercollectie 2011

GoodGirlsCompany heeft op al een paar artikelen geschreven over dit Zuid Afrikaanse merk, maar ik wil graag toch nog wat extra aandacht vragen voor een Indygo Artwear
Indygo Artwear is een stukje kunst
Een kledingstuk van Indygo Artwear is namelijk een stukje kunst! Alle stof wordt met de hand geverfd en beschilderd. Dit is natuurlijk een arbeidsintensief proces wat ten goede komt aan de werkgelegenheid in Kaapstad. Maar wat betekent dit nu voor de kledingstukken voor onze oogappels? Indygo Artwear heeft een groot aantal standaard modellen die je elk seizoen in een andere kleurencombinatie of print bestellen kunt.  Doordat de kledingstukken met de hand gemaakt worden kan elk item anders en dus uniek zijn. Ook het kleuren van de ondergrond is handwerk waardoor er soms wat lichtere plekjes door verschijnen. Hierdoor lijkt geen enkel Indygo Artwear kledingstuk op elkaar en krijgt het een eigen authentiek karakter. 

Als de kleuren vervagen, vervaagt Indygo Artwear
Toen ik de eerste zending binnen kreeg was ik aangenaam verrast. De kleuren spatten van de kleding af. De kleding is mooi van kwaliteit, heerlijk comfortabel en 100% katoen. En wat mij als moeder ook erg aanspreekt: heerlijk makkelijk aan te trekken. Geen knopen, ritsen en drukkers. 
Klanten vragen of de kleuren in de was wel mooi blijven. Die bezorgdheid is nergens voor nodig. Elk Indygo Artwear artikel heeft een speciale behandeling ondergaan waardoor de kleuren goed blijven. Natuurlijk moet je dan wel de wasvoorschriften volgen.

Nog een voordeel , koop een set en je bent klaar, niet zoeken naar bijpassende maillots, of leggings. Je dochter steelt gegarandeerd de show! Bij IkiDress vind je nu de nieuwe zomercollectie. Voor dit seizoen heft Indygo Artwear naast tricot ook voor het eerst gebruik gemaakt van andere stoffen. Qua maatstelling valt Indygo Artwear redelijk op maat, alleen de wijdere modellen kunnen groter uitvallen. IkiDress probeert dit zo goed mogelijk weer te geven op de site. Bij twijfel kun je mij altijd mailen want dan meten wij de kleding graag voor je na! Indygo Artwear is bij Iki Dress verkrijgbaar in de maten 92-152.

De top 3 favorieten van Indygo Artwear
Uit de Sun Splash serie deze mooie set van tuniek met balloneffect met bijbehorende Jeans broek. Het tuniek is gemaakt van schitterend broderie katoen en beschilderd met bloemen in felle kleuren. Het satijnen bandje met fluffy applicatie maakt het geheel nog feestelijker. De jeans broek is beschilderd met felle kleuren.

Op zoek naar iets vrolijks? Beter dan dit wordt het niet. Van Indygo Artwear deze fleurige set bestaande uit een wijde hemdjurk in zonnige kleuren met een bijbehorende legging.

Een heerlijke tricot set van Indygo Artwear. Een heerlijk tuniekje met spaghetti bandjes met leuke stroken onderaan met een bijbehorende


Win-actie
Speciaal voor lezers van GoodGirlsCompany heeft IkiDress een leuke actie. Wanneer je een kledingstuk van Indygo Artwear bestelt en kortingscode Goodgirls gebruiktmaak je kans op een cadeaubon van 25 euro. Deze actie loopt tot 26 maart 2011 . 


Volg GoodGirlsCompany op Twitter: @goodgirlsco Of wordt lid van onze Hyve: http://www.goodgirlscompany.hyves.nl/

Labels: , , , ,

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

Links naar deze post:

Een link maken

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: Win-actie Indygo Artwear zomercollectie 2011

This page has moved to a new address.

Win-actie Indygo Artwear zomercollectie 2011