GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

donderdag 24 februari 2011

Kinderbloom tutu's en pettiskirt jurkjes

Als je een mama bent met een zwak voor girly girl kleding en op en top geniet van de prinsessenfase, moet je eens een kijkje nemen bij Kinderbloom. Kinderbloom is een webwinkel die gespecialiseerd is in tutu’s, pettiskirts en pillowcase-jurkjes.


Op GoodGirlsCompany besteden de we vaak aandacht aan pettiskirts. Dat doen we met een reden. Wat begon met een petticoat veroverde langzaam het kindermodelandschap. En inmiddels is deze  trend ook naar Nederland overgewaaid. Kinderbloom maakt verschillende pettiskirts. Pettsiskirt voor speciale gelegenheden, met lint of veelkleurig.

Neem bijvoorbeeld de Berry Punch Tutudress. Een droom van een tutu jurk gemaakt van meters tule in een felle fuchsia kleur. Op de voorkant zit een coraal rode bloem. Werkelijk een plaatje! Daar zie je je dochtertje toch zo in ronddraaien?  Het is maar goed, dat Princess niet over mij schouder meekijkt bij het maken van dit blog. Zij zal helemaal uit haar dak gaan bij het zien van de Froggy Princess Tutu Dress. Groen is namelijk haar lievelingskleur. En bij opa en oma mag ze altijd onder een Princess en the Frog dekbedovertrek slapen. Deze jurk zal haar droom wel heel dichtbij brengen.

Personaliseer je tutu
Heb je jouw favoriet niet kunnen vinden? Niet getreurd. Dan laat je er toch speciaal een ontwerpen door Kinderbloom? Eentje die aan je wensen voldoet? Via de customize modus in de winkel stel je in een handomdraai een tutu of een tiutujurk samen voor je dochtertje. Of natuurlijk gewoon voor jezelf. Kinderbloom biedt haar creaties ook in grotere maten aan waardoor je als moeder gezellig hetzelfde gekleed kan gaan zoals je dochtertje. Voor een speciaal moment als Carnaval, Koninginnedag of gewoon een feest.

Op het blog van Kinderbloom en hun Fabook pagina krijg je de laatste informatie over de nieuwste  modellen.

Volg GoodGirlsCompany op Twitter: @goodgirlsco Of wordt lid van onze Hyve: www.goodgirlscompany.hyves.nl

Labels: , ,

1 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

Links naar deze post:

Een link maken

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: Kinderbloom tutu's en pettiskirt jurkjes

This page has moved to a new address.

Kinderbloom tutu's en pettiskirt jurkjes