GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

zondag 26 december 2010

Kerst en Nieuwjaarsgroet


GoodGirlsCompany wenst jullie Fijne Kerstdagen en een heel gelukkig en voorspoedig 2011!

We wish you a merry Christmas and a verry happy and blessed New Year!

















Volg GoodGirlsCompany op Twitter: @goodgirlsco Of wordt lid van onze Hyve: http://www.goodgirlscompany.hyves.nl/

Labels:

donderdag 16 december 2010

De 20 meest feestelijke kerstjurkjes van 2010

It’s the most wonderful time of the year!  Daar is geen twijfel over mogelijk. Bijna overal staan de kerstbomen. Huizen zijn versierd met lichtjes en we denken koortsachtig na over wat we gaan eten. Oh ja en we hebben nog kleding nodig! Wat werden de budget kerstjurken top 10 en de blog van Iki Dress goed gelezen in de afgelopen dag. En weet je….we hebben nog een leuk lijstje voor je. Voor al die moeders die nog steeds niet gevonden hebben wat ze zochten: Onze 20 meest meisjesmeisje kerstjurken!

Klik hier voor de kerstjurkjes van 2012
Lees verder

Labels: ,

dinsdag 14 december 2010

Win 1 van de 10 Honni slabbers

Eigenaresse Susan verhuisde 7 jaar geleden vanuit Denemarken naar Nederland voor de liefde: ze had haar toekomstige man ontmoet. Na enkel jaren, kregen ze kinderen, een jongen en een meisje. Beide baby’s kwijlden ontzettend veel. Geen probleem. Kleding houd je droog met…Ja, met wat eigenlijk?

Lees verder

Labels: ,

maandag 13 december 2010

Win een Mukkepuk armband!

Mukkepuk is eigenlijk noodgedwongen ontstaan. Eigenaresse Corine kan moeilijk alles zelf houden of ermee stoppen kon ze ook niet. Dus zo ontstond Mukkepuk: een webwinkel vol kleurrijke sieraden. En het leuke is, nu kunnen wij ze ook bestellen!
Lees verder

Labels: ,

vrijdag 10 december 2010

La Luzz

Rode schoentjes met witte polkadotten. Het hart van menig meisje gaat hier sneller van kloppen. De webwinkel LaLuzz verkoopt flamenco jurken en schoentjes voor kleine en grote meisjes.
Welk meisje droomt er nu niet van om zich te verkleden als een mooie Spaanse Señorita? In een flamencojurk van La Luzz gaat deze wens in vervulling. Ideaal voor meisjes die van verkleden houden.  Maar ook leuk voor een Spaans (kinder)feestje, als verjaardagscadeau of voor carnaval.

Lees verder

Labels: , ,

donderdag 9 december 2010

Budget kerstjurk top 10 voor meisjes

Voor veel mensen is december en dure maand. Door feesten zoals Sinterklaas, Kerst en Oud & Nieuw geven veel geld uit. Geld dat opgaat aan cadeautjes, eten en kleding. Feestkleding is leuk, maar een totaal nieuw outfit is vaak prijzig. Vooral wanneer je meerder kinderen hebt. Wil jij graag op feestkleding besparen? Heb je het niet zo breed en zoek je een goedkope kerstjurk voor je meisje? Ben je je baan kwijt geraakt, en zoek je een betaalbare party kleding voor je kinderen?  GoodGirlsCompany presenteert met trots de Budget kerstjurken top 10.

Klik hier voor budget kerstjurkjes van 2012
Lees verder

Labels: ,

woensdag 8 december 2010

Franse flair van Talc

Fransen hebben een aangeboren gevoel voor mode. Veel Franse merken zijn de favoriet van volwassen. Ook voor kinderen zijn er leuke kledingmerken. Ikks, Eliane et Lena en Lili Gaufrette zijn een handjevol bekende namen. Ook Talc kun je nu aan dit rijtje toevoegen.

Lees verder

Labels: ,

dinsdag 7 december 2010

Kimmel Kids

Mijn dochters houden van knutselen. Ik probeer hen daar zoveel mogelijk in te stimuleren. We bezoeken musea, oude kerken en kijken veel om ons heen. Thuis wordt het dan nagemaakt. Stiften, waterverf, aquarelpotloden glitters of plakaatverf. Geen middel wordt geschuwd. Onze wall of fame (lees trapkast) is versierd met knutselwerken. Ben jij ook een creatieve ouder? Dan houd je waarschijnlijk ook van de Kimmel Kids Exchange Collection.

Lees verder

Labels: ,

maandag 6 december 2010

Iki Dress heeft de mooiste Kerstjurken

Nog maar drie weken en dan is het al weer Kerst. Misschien heb jij al een kerstjurk voor je dochter gekocht. Misschien niet. Voor alle moeders die met hun handen in het haar zitten en geen idee hebben waar te beginnen, heeft Nicoline van Iki Dress  een mooi overzicht gemaakt.

Klik hier voor de kerstjurkjes van 2012.


Lees verder

Labels: , ,

zondag 5 december 2010

Sprout Kingdom is funky eco

Sprout Kingdom is hip, Hollands, en heel verantwoord. Het maakt kinderkledingmerk gemaakt van de allerzachtste biologisch katoen. Speciaal voor je kleine spruit. En ideaal voor kinderen met een (huid) allergie.

Lees verder

Labels: , , , ,

zaterdag 4 december 2010

Majesteitjes voor echte prinsessen

Ben je opzoek naar een webwinkel die kleding voor meisjes verkoopt? Dan moet je eens bij Majesteitjes kijken. Ze verkopen prachtige kinderkleding van  merken zoals Jottum, Kate Mack, Miss Grant, Microbe en Monalisa.

Lees verder

Labels: ,

donderdag 2 december 2010

Gastblogger Nicoline stelt zich voor

Begin november plaatste ik een oproepje voor gastbloggers. We zochten en we vonden. Hieronder stelt gastblogger Nicoline eigenaresse van Iki Dress zich voor. Zij zal vanaf nu één keer in  de veertien dagen een bijdrage leveren aan GoodGirlsCompany.

Lees verder

Labels: , ,

 
GoodGirlsCompany: december 2010

This page has moved to a new address.

GoodGirlsCompany